Garageportar

Söker du en funktionell garageport, som är säker och dessutom passar ihop med fastighetens fasad? Vi på Entredo har många års erfarenheter av försäljning och montering av garageportar i Stockholm och vi vet vilka garageportar som håller hög kvalitet över tiden. Boka in ett kostnadsfritt möte med någon av våra experter så hjälper vi dig att ta fram en skräddarsydd lösning för din fastighet.

Skräddarsydda garageportar och industriportar

Vi har ett stort utbud av garageportar från WIŚNIOWSKI och vi levererar dem skräddarsydda utifrån dina mått och preferenser. Anpassa garageporten efter dina önskemål och behov - det stora urvalet av färger och mönster gör att du kan välja mellan allt från ett klassiskt utseende till något som är helt unikt för din fastighet.

Vi erbjuder helhetslösningar

Av erfarenhet vet vi att man ofta vill göra förändringar och förbättringar av sitt garage i samband med inköpet av en ny garageport. För att göra det smidigt och enkelt för våra kunder erbjuder vi därför tjänster som betonggjutning, fasadrenovering och andra renoveringstjänster i samband med installationen av den nya garageporten. Allt på en offert, till ett fast pris.

Vi tar ansvar för våra installationer

När vi har installerat och levererat en garageport hos dig kan du lita på att det utförts av certifierade montörer på ett fackmannamässigt sätt. Om du skulle få problem med din port så kommer vi och felsöker den och ser till att åtgärda felet. Vi vill att du ska känna dig trygg när du väljer oss som leverantör av garageport.

Takskjutportar

Moderna och smidiga segmentportar av högkvalitet.

Industriportar

Hållbara industriportar av robust konstruktion.

Extended Care

EXTENDED CARE-programmet utökar standardgarantiperioden till högst 5 år för en komplett berättigande produktuppsättning, bestående av en eldriven takskjutport som ursprungligen konfigurerades med en METRO-drivenhet.

Gratis hembesök när det passar dig

1. Kostnadsfritt hembesök

När du har bokat in ett gratis hembesök på en tid som passar dig kommer en av våra experter och undersöker vilka behov du har och vilken garageport som passar din fastighet bäst.

2. Vi hjälper dig välja rätt port

När vi vet dina förutsättningar och behov kan vi hjälpa dig att välja rätt garageport för din fastighet. Våra garageportar går att skräddarsy efter dina specifika mått.

3. Offert med fast pris - finansiering

När du valt garageport och eventuella tilläggstjänster så skickar vi en offert. Vi lämnar alltid ett fast pris på våra offerter.

4. Leverans och montering

När offerten är godkänd så levereras och monteras garageporten på överenskommen tid av våra certifierade montörer. Dessutom forslar vi bort och lämnar in din gamla bort för materialåtervinning.

5. Service och reparation

Nu är garageporten monterad och färdig! Vi vet att den kommer fungera fint men om du behöver hjälp med service och reparation i framtiden så är vi bara ett samtal bort.