Garageport stockholm
 1. Entredo
 2. /
 3. Garageportar

Vi hjälper dig hela vägen från val av port till färdig installation och service.

Skräddarsydda garageportar Stockholm

Vi har många års erfarenhet av försäljning och montering av garageportar. Vi erbjuder ett brett sortiment av garageportar i Stockholm och våra garagedörrar är utvecklade för det nordiska klimatet. Alla modeller av våra garageportar erbjuds med eller utan motordrift.

Vi levererar isolerande garageportar som kan hjälpa till att sänka elkonsumtionen och uppvärmningskostnaderna. Vi hjälper dig hela vägen från produktval mätning och installation av din garageport. Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Välj oss som din lokala leverantör av garageport Stockholm.

 

Så här mäter du din port
 

 

garageportar stockholm
edsbyporten-slagport-vippor

Vi erbjuder helhetslösningar

Av erfarenhet vet vi att man ofta vill göra förändringar och förbättringar av sitt garage i samband med inköpet av en ny garageport. För att göra det smidigt och enkelt för våra kunder erbjuder vi därför tjänster som betonggjutning eller fasadrenovering i samband med installationen av den nya garageporten. Allt på en offert till ett fast pris och från en leverantör. Hitta här din garageport med motor, dörr eller fönster.

Vi tar ansvar för våra installationer

När vi har installerat och levererat en garageport hos dig kan du lita på att det utförts av certifierade montörer på ett fackmannamässigt sätt. Vi vill att du ska känna dig trygg när du väljer oss som leverantör av garageport i Stockholm.

Leverantör av garageportar som du kan lita på

Vi är auktoriserade återförsäljare av de moderna och populära garageportarna från Wisniowski och Edsbynporten. Alla våra produkter är CE märkta och garageportarna är testade och godkända tillsammans med automatik på SP.

Välj din garageport med motor, dörr eller fönster. Vi har många olika varianter av paneler och kulörer.

Garageportsbyte på en dag

Vi byter din garageport på en dag. Du behöver inte vara hemma när vi genomför installationsprocessen. För oss räcker att du öppnar garageporten på morgonen och kommer tillbaka på eftermiddagen för att provköra porten och få en genomgång i alla säkerhetsdetaljer.

garageport med motor och montering
Gararageport med motor
Vårkampanj! Kodlås på köpet!

Vårkampanj på garageportar!

En av bäst garageport i sin klass just nu med kanon kampanj!  Beställ garageport med motorn och få ett kodlås på köpet värde 1200:-

 

Monterat & klart

 från 17500:-

 

Erbjudandet gäller till 1 juni 2024

Till kampanjen

Tidigare projekt

Inspireras av tidigare projekt

Garageport med motor
Garageportar
Takskjutport

Garageport för dubbel garage

Leverans och montering av två garageportar UniPro. Utförande: helpanel / silk...
garageport med sidodörr
Dörrar
Garageportar
Takskjutport

Garageport med sidodörr

Takskjutport med sidodörr och fönster Det här var ett lite större uppdrag ä...
svart garageport med motor
Garageportar
Takskjutport

Byte av garageport UniPro

Installation av motordriven garageport på Lidingö Här levererad vi en garag...

Våra kunder skrev om Entredo

Vår process

Vi hjälper dig hela vägen från val av port till färdig installation och service.

Kostnadsfritt hembesök

När du har bokat in ett gratis hembesök på en tid som passar dig kommer en av våra experter och undersöker vilka behov du har och vilken port som passar din fastighet bäst.

Vi hjälper dig att välja rätt port

När vi vet dina förutsättningar och behov kan vi hjälpa dig att välja rätt port för din fastighet. Våra portar går att skräddarsy efter dina specifika mått, kulör och utförande.

Offert med fast pris

När du valt en port så skickar vi en offert. Vi lämnar alltid ett fast pris på våra offerter.

Leverans och montering

När offerten är godkänd så levereras och monteras porten på överenskommen tid av våra certifierade montörer. Dessutom forslar vi bort och lämnar in din gamla port för materialåtervinning.

Service och reparation

Nu är porten monterad och färdig! Vi vet att den kommer fungera fint men om du behöver hjälp med service och reparation i framtiden så är vi bara ett samtal bort.

Redo att sätta ingång?

Börja med att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

Kostnadsfritt hembesök

Vanliga frågor om garageportar

Entredo har levererat mer än 2500 dörrar, ekportar och garageportar i Stockholm med omnejd. Vi kan kallas portexperter och vill gärna hjälpa dig att välja rätt port och installera den så portbytet blir smidigt och enkelt för dig - vi hjälper dig hela vägen!

Se alla frågor

Vilka typer av portar kan ni tillverka och installera?

Vi tillverkar och installerar alla typer av dörrar och portar i Stockholm / Uppsala / Örebro. Våra montörer är cetrifierade för montering av garageportar och säkerhetsdörrar. Vi monterar alla typer av entrépartier / ytterdörrar / garageportar / fönsterpartier.

Hur gör man en bygglovsansökan?

Vi på Entredo hjälper dig med din bygglovsansökan. Vi förbereder en kontrollplan, detaljerade ritningar och produktbeskrivning. Vi samarbetar med ett företag som kan göra bygglovsansökan åt dig. Här kommer en kort guide hur en bygglovsansökan går till:

 1. Fråga byggnadsnämnden om du behöver bygglov
 2. Skicka in ansökan och alla handlingar
 3. Byggnadsnämnden gör en första granskning
 4. Du får ett mottagningsbevis
 5. Byggnadsnämnden prövar din bygglovsansökan
 6. Byggnadsnämnden beslutar om ditt bygglov
 7. Du får ett startbesked

Du kan hitta mycket mer information på boverket.se

 

Hur lång tid tar installation av garageport?

Vi byter garageport på en dag.

Vi kommer och träffar dig på morgonen och berättar exakt hur vi planerar att arbeta. Vi behöver tillgång till eluttag och källare (proppskåpet). Du behöver inte vara hemma under hela installationstiden utan det räcker att du är åter när installationen är klar så att du kan testköra porten och få en genomgång av säkerhetsdetaljerna. 

Det är bra om du informerar andra brf medlemmar om planerat portbyte.

Om du beställer extra tjänster som bygge av bröstpanel / elementskydd / eller ommålning av trapphuset så planerar vi det med dig så att det blir så smidigt som möjligt. 

Kan ni byta dörrautomatik eller kodlås?

Vårt mål är att bli en helhetsleverantör för alla brf-er och fastighetsägare.

Vi levererar och monterar olika typer av dörrautomatik och passagesystem anpassade enligt dina önskemal och förutsättningar på plats.

Behöver ni dra ny elledning till dörrautomatiken eller demontera en gammalt element? Vi ordnar aven el- och VVS-tjänster via våra samarbetspartner. Du som en kund har en kontaktperson under hela projektet som har ansvar för alla yrkesgrupper på plats. Smidigt och enkelt!

Vad kostar en ekport?

Pris för entréportar och dörrar i massivt trä är skiljer sig åt beroende på material och utförande. Vi har inte lager- eller standardmodeller utan vi specificerar varje ekport eller ytterdörr separat och räknar priset efter det. Därför erbjuder vi gratis konsultation och rådgivning på plats hos dig. Efter mötet börjar vi rita och räkna pris för din entrédörr. Boka ett gratis hembesök med en av våra portexperter!

När får jag svar på min offert?

Vi kontaktar våra kunder senast nästa dag efter vi får en förfrågan.

Samtidig bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök oavsett om du är intresserad av beställa en garageport, entréport eller portrenovering.

Du kan också skicka en ritning / bild med cirkamått så räknar vi offert direkt.

Få en offert på ditt projekt

 • Offert inom 3 dagar
 • Snabba leveranser
 • Stort utbud
 • Fasta priser
 • Trygg affär