20190410_112603-min
 1. Entredo
 2. /
 3. Entréportar

Specialtillverkade entrédörrar och ekpartier Stockholm

Ekport med överljus

Entréportar från Entredo

Entredo är Stockholms ledande leverantör av entrépartier, ytterdörrar av ekpartier i massiv trä för alla typer av fastigheter.

Kombinationen av ett traditionellt hantverk i trä med en ny produktionsteknik ger oss möjligheten att utföra det mest komplicerade projektet i bästa kvalitet och på kort tid.

En vacker ekport ger besökaren ett gott första intryck och höjer byggnadens attraktivitet och värde.

Vi anpassar våra portar helt efter dagens krav på t.ex handikappanpassning, säkerhet och utrymning.

Vi tar helhetsansvar, från uppmätning, tillverkning och installation av våra dörrar och portar. Kontakta oss och boka ett kostnadsfritt hembesök och få en offert

Vi levererar skräddarsydda
 • Entréportar i massiv ek I lärk I meranti
 • Ytterdörrar i massiv trä
 • Butiksdörrar och butikspartier
 • Glaspartier
 • Garageportar och förrådsdörrar

Be om offert

Ekportar i alla miljöer

Våra ekpartier tillverkar vi i 68mm massiv trä med stor variation på spegelutförande och lister. Vi tillverkar inte entrédörrar i trä med tunna faner. Vi riktar vårt fokus på kvalitativa material, funktion och hållbarhet.

Vi hjälper er att hitta korrekt utförande utifrån era förutsättningar, önskemål och idéer. Vår långa erfarenhet och flexibilitet gör det möjligt att tillverka ekpartier och entréportar för varje tidsepok.

Du kan välja mellan olika ytbehandling, beslag, glas och storlek går det får enligt önskemål. Oavsett om du letar efter entréparti, garageport eller nya ytterdörrar, kan vi på Entredo hjälpa till.

Vi hjälper dig med
 • Bygglovsansökan
 • Byte av passersystem
 • Montering av dörrautomatik
 • Ombyggnationer
 • Höja säkerheten i trapphuset
 • Minska uppvärmingskostnader

Be om offert

Entreport i ek

Läs mer om Entredo entréportar

Beskrivning

Måttbeställda dörrar, entrépartier och ekportar till allt från privatpersoner till stora fastighetsbolag i Stockholm, Uppsala och Örebro.

Vi tillverkar våra portar flexibilitet i utförande och design samt i högsta kvalitet. Vi har inga färdiga modeller utan utgår från dina önskemål och krav på utseende och funktion. Vi löser det mesta och alla förslag är helt kostnadsfria!

Vi kan tillverka en ekport eller ett täckmålat entreparti med olika former av överljus. Sidoljus och överljus kan tillverkas i stora mått och med spröjs. Vi anpassar även glasen efter förutsättningarna och har stor flexibilitet att printa text och siffror i olika färg och form.

Tekniska fakta

Utseende

Entredo har inga standard modeller utan vi ritar upp efter dina önskemål. Antingen om du har en ritning, bilder eller gamla fasadritning.

Våra portar och dörrar utförs på traditionellt vis med massiv ek och helt genomgående ekspeglar. Glaslister samt speciella dekorationer tillverkar vi också i massiv trä.

Funktion

Portar kan öppnas utåt och inåt och vi anpassar det enligt kundens önskemål samt med respekt till olika krav. De kan vara enkeldörrar, dubbeldörrar och dörrar överljus eller sidoljus på en eller båda sidor.

Vi utrustar våra portar och dörrar de lås och beslag som fastigheten kräver. Vi samarbetar med olika leverantörer av låsteknik samt samarbetar vi med låssmed firma vid mer komplicerade projekt.

Tillgänglighet

Entrédörrarna kan levereras med eller utan tröskel. Vi levererar handikappanpassade trösklar i aluminium eller rostfri. Vi har även trösklar som är automatiska och åker upp i dörrbladet så man slipper tröskel helt och hållet.

Säkerhet

Det finns flera olika lösningar för att förbättra säkerhet. Vi kan tillverka våra dörrar med både daglås och nattlås. Ekportar levererar vi med modern låskistor och elslutbleck. Vi monterar olika typer av brytskydd för att minska risken för inbrottsförsök. Kontakta oss så hjälper våra experter gärna dig att välja rätt lösning!

Speciellt utförande

På vårt snickeri kan vi tillverka specialgjorde entrédörrar i olika träslag. Olika dekorationer eller lister är den som vi gör varje dag.

Ekport i bromma massiv ekport

Vi hjälper BRFer och fastighetsägare

Entredo är en pålitlig partner till dig som äger, förvaltar en fastighet eller sitter i brf-styrelsen. Vårt sortiment är mycket brett, från specialtillverkade ekpartier, butiksfönster eller brand/säkerhetsdörrar. Vårt mål är att blir en komplett leverantör för dig som kanske behöver olika typer av produkter. En leverantör, samma kontaktperson, en faktura.

Vi samarbetar med olika leverantörer av ståldörrar och aluminiumpartier. Entredo har även en kunnig samarbetspartner inom VVS- och eltjänster. Vi erbjuder mängdrabatter vid inköp/beställning av flera produkter och tjänster. Låter det bra?

Kontakta oss för en kostnadsfritt besök och konsultation. Vi är från Stockholm - vi är alltid nära dig!

Be om offert

Mer än bara entréer i Stockholm

Vi har ett annat bolag som heter FP Måleri&Bygg AB som vi startade som ett svar på våra kunders önskemål om hjälp med andra projekt utöver entrérenoveringar. Vi tror på att specialisera oss för att kunna leverera de högsta nivåerna av tjänster inom varje område.

FP Måleri&Bygg hjälper dig med

 • Trapphusmålning
 • Bygga bröstpaneler på väggar
 • Renovera fönster
 • Måla om källare
 • Bygga en bastu eller gym

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och konsultation. Vi är från Stockholm - alltid nära dig!

Be om offert

trapphusmålning bröstpanel elementskydd
Tidigare projekt

Inspireras av tidigare projekt

Ekport stockholm entreport
Entréportar

Ny ekport Stockholm

Tillverkning av ekport enligt original utseende Ny ekport var tillverkat en...
ekport stockholm
Entréportar

Byte av butikpartier Stockholm

Leverans och montering av butikpartier Stockholm Det här var ett spännande...
specjalldörrar brandörrar
Entréportar
Garageportar
Slagport

Specialltillverkat garageport och dörr

Leverans och monteringa av garageport och soprumsdörr Här presenterar vi bi...
Vår process

Vi hjälper dig hela vägen från val av port till färdig installation och service.

Kostnadsfritt hembesök

När du har bokat in ett gratis hembesök på en tid som passar dig kommer en av våra experter och undersöker vilka behov du har och vilken port som passar din fastighet bäst.

Vi hjälper dig att välja rätt port

När vi vet dina förutsättningar och behov kan vi hjälpa dig att välja rätt port för din fastighet. Våra portar går att skräddarsy efter dina specifika mått, kulör och utförande.

Offert med fast pris

När du valt en port så skickar vi en offert. Vi lämnar alltid ett fast pris på våra offerter.

Leverans och montering

När offerten är godkänd så levereras och monteras porten på överenskommen tid av våra certifierade montörer. Dessutom forslar vi bort och lämnar in din gamla port för materialåtervinning.

Service och reparation

Nu är porten monterad och färdig! Vi vet att den kommer fungera fint men om du behöver hjälp med service och reparation i framtiden så är vi bara ett samtal bort.

Redo att sätta ingång?

Börja med att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

Kostnadsfritt hembesök

Vanliga frågor om dörrar och entréportar

Entredo har levererat mer än 2500 dörrar, ekportar och garageportar i Stockholm med omnejd.

Vi är stolta över att kunna kalla oss portexperter och vill gärna hjälpa dig att välja rätt port och installera den så ert portbyte blir smidig och enkel - vi hjälper dig hela vägen!

Se alla frågor

Vilka typer av portar kan ni tillverka och installera?

Vi tillverkar och installerar alla typer av dörrar och portar i Stockholm / Uppsala / Örebro. Våra montörer är cetrificerade för montering av garageportar och säkerhetdörrar. Visst monterar vi alla typer av entrépartier / ytterdörrar / garageportar / fönsterpartier.

Hur gör man en bygglovansökan?

Vi på Entredo hjälper dig med din bygglövansökan. Vi preparerar för dig en kontrollplan, detaljerat rittningar och produktbeskrivning. Vi sammarbetar med en företag som kan göra bygglov ansök åt dig. Här kommer kort guide hur du kan ansöka om en bygglov:

 1. Fråga byggnadsnämnden om du behöver bygglov
 2. Skicka in ansökan och alla handlingar
 3. Byggnadsnämnden gör en första granskning
 4. Du får ett mottagningsbevis
 5. Byggnadsnämnden prövar din bygglovsansökan
 6. Byggnadsnämnden beslutar om ditt bygglov
 7. Du får en startbesked

Du kan hitta mycket mer information på boverket.se

 

Hur lång tid tar installation av entréport?

Vi byter entréport på en dag.

Vi kommer att träffa dig på morgonen och berättar exakt hur vi planerar att arbeta. Vi skulle behöva bara tillgång till eluttag och källare (propskåpet). Du behöver inte vara hemma under hela installationstid.

Bra om du informerar andra brf medlemar om planerat porbyte.

Om du beställer extra tjänster typ: bygga bröstpanel / elemenskydd / måla om trapphuset då planerar vi det med dig tidigare som hela projektet blir trygg och enkel för er.

Kan ni byta dörrautomatik eller kodlåset?

Vårt mål är att bli en helhets leverantör för alla brf-er och fastihetsägarna.

Vi levererar och monterar olika typer av dörrautomatik och passagesystem anpassade enligt din önskemal och förutsättningar på plats.

Behöver ni dra ny el lädning till dörrautomatiken eller demontera en gammalt element? Vi ordnar aven el och vvs tjänster via våra samarbetspartner. Du som en kund har en kontaktpersson under hela projektet som har ansvar för alla yrkesgrupper på plats. Smidig och enkel!

Vad kostar en ekport?

Pris för entréportar och dörrar i massiv trä är jätte olika. Vi har inte lager / standard modeler och varje ekport eller ytterdörr specificerar vi separat och räknar priset efter den.

Darför vi erbjuder gratis konsultation och rådgivning på plats hos dig. Efter möte börjar vi ritta och räkna pris för din entrédörr. Boka en gratis hembesök med en av våra portexperter!

När får jag svar på min offert?

Vi kontaktar våra kunder senast nästa dag efter vi får en förfrågan.

Samtidig bokar vi kostndsfrii hembesök oavsett om du är intresserad av beställa en garageport, entréport eller portrenovering.

Du kan också skicka en ritning / bild med cirka mått så räknar vi offert direkt.

Kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning

Att byta en entreport är ett stort beslut som de flesta bara gör en gång i livet.

Därför erbjuder vi ett gratis,  hembesök där vi kontrollmäter din portöppning och kontrollerar alla förutsättningar inför ett portbyte.

Kanske vill du du bredda en dörrblad för att få plats eller vill du ändra kulör. Oavsett alla dina frågor eller funderingar vill vi ge dig en trygg köpupplevelse.

Boka ett gratis hembesök redan idag!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.