Skräddarsydda entréportar i Stockholm

Entréporten ger det första intrycket av en fastighet och samtidigt som den ska vara välkomnande och inbjudande för dem du välkomnar till ditt hus så ska den vara en skyddande barriär mot ovälkomna besökare. Vi levererar skräddarsydda entrépartier till våra kunder vilket innebär att oavsett vilken ålder, stil eller storlek det är på din fastighet kan våra duktiga hantverkare ta fram ett unikt entréparti efter dina önskemål som passar just din fastighet. Med ökad inbrottsklassning så minskar risken för inbrott - vi hjälper dig att hitta en nivå som passar dig. Vi är experter på entrépartier - kontakta oss eller boka in ett kostnadsfritt hembesök.

Trä

Klassiska/tidstypiska entrépartier i trä.

Stålprofil

Entrépartier i robust stålprofil.

Aluminium

Flerfunktionella entrépartier.

Entredo är expert på entréportar

Vi har lång erfarenhet av entrépartier och utifrån dina önskemål om utseende, material och säkerhet kan vi skapa en skräddarsytt entréport för din fastighet. Våra duktiga konstruktörer kan skapa entréportar både i modern och mer traditionell stil och kan också återskapa en design från ett fotografi eller en ritning. Vi designar, konstruerar och installerar för att garantera en entréport av högsta kvalitet.

Gratis hembesök när det passar dig

1. Kostnadsfritt hembesök

När du har bokat in ett gratis hembesök på en tid som passar dig kommer en av våra experter och undersöker vilka behov du har och vilken entreport som passar din fastighet bäst.

2. Vi hjälper dig välja rätt port

När vi vet dina förutsättningar och behov kan vi hjälpa dig att välja rätt entreport för din fastighet. Våra entreportar går att skräddarsy efter dina specifika mått.

3. Offert med fast pris - finansiering

När du valt entreport och eventuella tilläggstjänster så skickar vi en offert. Vi lämnar alltid ett fast pris på våra offerter.

4. Leverans och montering

När offerten är godkänd så levereras och monteras entreporten på överenskommen tid av våra certifierade montörer. Dessutom forslar vi bort och lämnar in din gamla entreport för materialåtervinning.

5. Service och reparation

Nu är entreporten monterad och färdig! Vi vet att den kommer fungera fint men om du behöver hjälp med service och reparation i framtiden så är vi bara ett samtal bort.