Medarbetare

Om oss

För oss på Entredo är ingången allt! Vi är experter på garageportar, industriportar, entrépartier samt dörrar och fönster och arbetar ständigt för att förse våra kunder med välfungerande och säkra lösningar. Vi arbetar därför med skräddarsydda lösningar och kan förutom leverans och montering hjälpa vår kunder med renovering i samband med installationen. Genom att alltid använda högkvalitativa produkter och gediget hantverk strävar vi mot vårt mål - nöjda och trygga kunder!

Våra medarbetare på Entredo

Josephine Andersson

ekonomi@entredo.se

Gratis hembesök när det passar dig

1. Kostnadsfritt hembesök

När du har bokat in ett gratis hembesök på en tid som passar dig kommer en av våra experter och undersöker vilka behov du har och vilken port som passar din fastighet bäst.

2. Vi hjälper dig välja rätt port

När vi vet dina förutsättningar och behov kan vi hjälpa dig att välja rätt port för din fastighet. Våra portar går att skräddarsy efter dina specifika mått.

3. Offert med fast pris - finansiering

När du valt port och eventuella tilläggstjänster så skickar vi en offert. Vi lämnar alltid ett fast pris på våra offerter.

4. Leverans och montering

När offerten är godkänd så levereras och monteras porten på överenskommen tid av våra certifierade montörer. Dessutom forslar vi bort och lämnar in din gamla port för materialåtervinning.

5. Service och reparation

Nu är porten monterad och färdig! Vi vet att den kommer fungera fint men om du behöver hjälp med service och reparation i framtiden så är vi bara ett samtal bort.