UniTherm

Porten uppfyller stränga krav när det gäller vindbeständighet och vattentäthet, liksom när det gäller luftgenomsläpplighet. Dessa faktorer påverkar portens livslängd positivt, och gör att den kommer att se bra ut under många år. 20 000 cykler innebär nästan 14 års problemfritt användande om porten används 4 gånger per dag.

Funktionalitet & säkerhet

Det system som krävs för att göra en säker garageport är beroende av varandra och interagerar med specifika konstruktionsdelar. Dessa inkluderar inre täckningar vid panellederna och en säkerhetsbroms. Med ett helt integrerat drivsystem är UniTherm en teknologisk framfart, där varje del demonstrerar ofrånkomlig kvalitet och säkerhet.

NOVO-panelen 60mm

Den 60 mm tjocka INNOVO-panelens unika struktur resulterar i utmärkta värmeöverföringsparametrar. Den tillåter också tillverkande av perfekta portblad. Ett specialsystem med 5 lager av vikt stål garanterar stark fästning av alla element och ökad strukturell stabilitet.

  • Flexibel panelfogstäckning

  • Aluminiumprofiler för fastsättning av flexibla täckstycken

  • Fem stållager vid fästlederna

  • Panelfogstätning

  • Dold led

  • PU-skum

Effektiv värmeisolering

UniTherm porten har konstruerats för att uppfylla kraven på energieffektivitet. UniTherm drar full nytta av värmeisoleringsförmågan hos de 60 mm tjocka INNOVO-panelerna och portens tätningssystem för att förhindra värmeförluster vid dess tunnaste punkter utmed portbladet och på så sätt maximera byggnadens energibesparing. Värmeöverföringsefficienten hos INNOVO-panelerna är 0,33 W/m2K, vilket betyder en värmeisolering hos hela porten.

Drivenhet METRO

METRO är en ny generation av drivenheter. Det är en balanserad kombination av kraft, skönhet och tillförlitlighet – designad med hjälp av den senaste tekniken. Det är också ett resultat av samarbetet mellan WIŚNIOWSKI och Somfy, en global ledare inom tillverkning av automatiserade produkter och smarta kontroller för utrustning i hemmet. METRO har funktioner med enastående tekniska parametrar i en design som följer riktlinjerna för WIŚNIOWSKIs standard gällande formgivning.

ENKEL PROGRAMMERING – LCD-skärm och många konfigurerbara parametrar.

FOTOCELLER – garanterar optimal säkerhet närhelst ett hinder dyker upp mellan fotoceller.

HINDERDETEKTERING – Ett skyddssystem stoppar och drar tillbaka portbladet om den nedre kanten vidrör ett hinder.

TYST SKENA MED EN KEDJA – porten löper tyst och smidigt, något som är särskilt viktigt i garage som ligger i anslutning till bostäder och nära sovrum.

INBYGGD LAMPA INGÅR

INBROTTSSKYDDAT MEKANISKT LÅS SOM TILLVAL – låser porten i stängt läge och förhindrar obehörig öppning av porten.

Mönster

Välj bland flera olika mönster för att hitta garageporten som passar din fastighet.

Helpanel modell G

Mellanpanel modell W

Helpanel G med dekor

Färger

Eftersom alla kunder har olika behov och önskemål om hur garageporten ska se ut så erbjuder vi en bred färgpalett med mer än 200 färger av kvalitetsfärg som håller länge och som ger porten en snygg finish. RAL-färgpaletten ger möjlighet att anpassa portfärgen till fasaden, fönster eller husets ytfinish.

Gratis hembesök när det passar dig

1. Kostnadsfritt hembesök

När du har bokat in ett gratis hembesök på en tid som passar dig kommer en av våra experter och undersöker vilka behov du har och vilken garageport som passar din fastighet bäst.

2. Vi hjälper dig välja rätt port

När vi vet dina förutsättningar och behov kan vi hjälpa dig att välja rätt garageport för din fastighet. Våra garageportar går att skräddarsy efter dina specifika mått.

3. Offert med fast pris - finansiering

När du valt garageport och eventuella tilläggstjänster så skickar vi en offert. Vi lämnar alltid ett fast pris på våra offerter.

4. Leverans och montering

När offerten är godkänd så levereras och monteras garageporten på överenskommen tid av våra certifierade montörer. Dessutom forslar vi bort och lämnar in din gamla bort för materialåtervinning.

5. Service och reparation

Nu är garageporten monterad och färdig! Vi vet att den kommer fungera fint men om du behöver hjälp med service och reparation i framtiden så är vi bara ett samtal bort.