Takskjutsportar

Fördelen med takskjutportar är att de inte kräver något utrymme varken inuti eller utanför garaget. Takskjutporten består av vågrätt liggande stålpaneler som staplas ovanpå varandra och skjuts in under skenor monterade i garagets tak när porten öppnas. Den går att få i en mängd olika utseenden och går att anpassa till de allra flesta mått och finns tillgängliga i både automatiskt och manuellt förfarande.

UniPro

UniPro den moderna porten

UniPro är det mest allsidiga lösningen för ditt garage.

 • Portens blad tillverkas av stålpaneler på 40 mm med ifyllnad av freonfritt polyuretanskum.

 • Skenkonstruktion av förzinkade stål.

 • Portens panel rör sig längst vertikala ledskenor och horisontella ledskenor monterade i taket.

 • Porten sluter tätt mot rejäla sidolister i gummi.

 • Nedersta panel är utrustad med en bottenlist som tar upp ojämnheter och slutar tätt mot golvet.

 • Tätning mellan övre panelen och portomfattningen garanteras av en tätning som monteras på panelen eller direkt vid portomfattningen.

 • Paneler är utrustade med klämskydd som förhindrar att fingrarna kläms samt isolerar mellan panelerna.

 • Finns att beställa i många olika utförande och massor av tillbehör.

UniTherm

UniTherm är en extra isolerad garageport för hållbarhet

UniTherm är baserad på en uppsättning av unika tekniska lösningar.

 1. UniTherm-porten uppfyller dom strängaste kraven när det gäller vindbeständighet och vattentäthet. Dessa faktorer påverkar portens livslängd positivt, och gör den till ett extra bra köp som du kommer att vara nöjd med i många år, speciellt med den extra effektiva INNOVO-panelen.

 2. UniTherm-porten har konstruerats för att uppfylla kraven på energieffektivt byggande.

 3. UniTherm drar full nytta av värmeisoleringsförmågan hos de 60 mm tjocka INNOVO-panelerna och portens tätningssystem för att förhindra värmeförluster vid dess tunnaste punkter utmed portbladet och på så sätt maximera byggnadens energibesparing.

 4. Värmeöverföringsefficienten hos INNOVO-panelerna är 0,33 W/m2K, vilket betyder en värmeisolering hos hela porten.

Gratis hembesök när det passar dig

1. Kostnadsfritt hembesök

När du har bokat in ett gratis hembesök på en tid som passar dig kommer en av våra experter och undersöker vilka behov du har och vilken garageport som passar din fastighet bäst.

2. Vi hjälper dig välja rätt port

När vi vet dina förutsättningar och behov kan vi hjälpa dig att välja rätt garageport för din fastighet. Våra garageportar går att skräddarsy efter dina specifika mått.

3. Offert med fast pris - finansiering

När du valt garageport och eventuella tilläggstjänster så skickar vi en offert. Vi lämnar alltid ett fast pris på våra offerter.

4. Leverans och montering

När offerten är godkänd så levereras och monteras garageporten på överenskommen tid av våra certifierade montörer. Dessutom forslar vi bort och lämnar in din gamla bort för materialåtervinning.

5. Service och reparation

Nu är garageporten monterad och färdig! Vi vet att den kommer fungera fint men om du behöver hjälp med service och reparation i framtiden så är vi bara ett samtal bort.