Entrèportar i slitstarkt trä

Entréportar från Entredo går att skräddarsys och måttbeställs efter era önskemål.

Vi har många års erfarenhet av att anpassa entrepartier efter fastighetens tidstypiska karaktär. Våra entrépartier är en riktig showcase för alla typer av fastigheter. Våra produkter har högsta kvalitet, vi har kapaciteten att producera praktiskt taget alla konstruktioner du kan tänka dig. Vi kan även tillverka en entréport enligt er nuvarande modell, med en ritning eller fotografier. Våra konstruktörer och snickare , med yttersta uppmärksamhet, reproducerar även de minsta detaljerna, vi skapar enligt era önskemål. Kombinationen av ett traditionellt hantverk i trä med en ny produktionsteknik ger oss möjligheten att utföra det mest komplicerade projektet i bästa kvalitet och på kort tid.

Referenser

Vasastan

Kungsholmen

Bromma

Årsta

Östermalm

Bromma

Gratis hembesök när det passar dig

1. Kostnadsfritt hembesök

När du har bokat in ett gratis hembesök på en tid som passar dig kommer en av våra experter och undersöker vilka behov du har och vilken port som passar din fastighet bäst.

2. Vi hjälper dig välja rätt port

När vi vet dina förutsättningar och behov kan vi hjälpa dig att välja rätt port för din fastighet. Våra portar går att skräddarsy efter dina specifika mått.

3. Offert med fast pris - finansiering

När du valt port och eventuella tilläggstjänster så skickar vi en offert. Vi lämnar alltid ett fast pris på våra offerter.

4. Leverans och montering

När offerten är godkänd så levereras och monteras porten på överenskommen tid av våra certifierade montörer. Dessutom forslar vi bort och lämnar in din gamla port för materialåtervinning.

5. Service och reparation

Nu är porten monterad och färdig! Vi vet att den kommer fungera fint men om du behöver hjälp med service och reparation i framtiden så är vi bara ett samtal bort.